2012. január 3., kedd

Pulykacomb egyben sütve

Hozzávalók:
  • pulyka alsó vagy felső comb egyben
  • 10 dkg szalonna
  • 10 dkg bacon
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg gomba
  • 2-3 szál répa
  • 2 fej hagyma
  • só, bors
  • sütőzacskó
Elkészítés:
A pulykahúst több helyen bevagdaljuk, majd sózzuk, borsozzuk. A szalonnát felcsíkozzuk, a gombát és a bacont apróra vágjuk. A bevagdalt részekbe, szalonnát, fokhagymát tömködünk. A hús tetejére szórjuk az apróra vágott bacont és gombát. Sütőzacskóba tesszük, a hús mellé tesszük félbevágott hagymákat és a hasábra vágott sárgarépát. A sütőzacskót néhány helyen megszúrkáljuk, mehet a sütőbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése