2012. január 4., szerda

Tejszínes gombás pene

Hozzávalók:
fél csomag penne tészta
  • 1 fej hagyma doboz
  • 1 doboz gomba
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 500 ml tejszín
  • só, bors, pirospaprika
  • majoranna
  • petrezselyemzöld
  • trapista sajt

Elkészítés:
1 fej hagymát apróra vágunk és olajon megdinszteljük.  A szeletekre vágott gombát hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk és 10-15 percig pirítjuk. Megszórjuk majorannával és petrezselyemzölddel. Félrehúzzuk a tűzről, meghintjük pirospaprikával és rászórjuk az apróra vágott fokhagymát. Felöntjük tejszínnel és sajtot reszelünk bele. Amint besűrűsödött a szósz hozzákeverjük a főtt tésztát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése