2012. február 4., szombat

Füstölt húsos szendvicsrém

kence
Hozzávalók:

  • főtt füstölt hús
  • 5 dkg sajt
  • 1 ek margarin
  • 1/4 fej hagyma
  • fél gerezd fokhagyma
  • mustár, majonéz
  • bors, bazsalikom

Elkészítés:
Levesből visszamaradt főtt füstölt húst, a hagymát, fokhagymát, sajtot apróra vágjuk. Borsot, bazsalikomot szórunk rá, hozzáadjuk a vajat is. Sózni nem kell, mert a füstölt hús magában is sós. Botmixerrel addig aprítjuk, míg pépes állagot nem kapunk. Mustárral és majonézzel krémesre keverjük. (a vaj elhagyható, vagy helyettesíthető tejföllel, joghurttal, krémsajttal).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése