Hozzávalók:
Elkészítés:
A kelbimbókat forrásban lévő sós vízben majdnem puhára főzzük. Jeges vízbe átszedjük, hogy a szép zöld színe megmaradjon. A szalonnát zsírjára sütjük, kivesszük a megsült szalonnákat. A vissza maradt zsiradékon megdinszteljük a hagymát, a rozmaring ágat is hozzáadjuk, végül az apróra vágott fokhagymát is. A
Ez a mennyiség főételként 1 főre, kötetként két főre elegendő.
A teljes mennyiség 23 CH, köretként 11,61 CH.
Eredeti recept itt.
g
|
CH (100 g-ban)
|
CH (1 g-ban)
|
CH (teljes
mennyiségben)
|
|
kelbimbó
|
200
|
8,95
|
0,0895
|
17,9
|
hagyma
|
60
|
8
|
0,08
|
4,8
|
fokhagyma
|
2
|
26
|
0,26
|
0,52
|
tejszín
|
0
|
3
|
0,03
|
0
|
23,22
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése