Hozzávalók:
- 20 dkg sertéshús kockára vágva
- 5 dkg szalonna
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 sárgarépa
- 1 ek Erős Pista
- 20 dkg gomba
- 1 dl bor
- 1 kis doboz paradicsom püré vagy kevés paradicsomlé
- 1-2 babérlevél
- 1 tk kakukkfű
- petrezselyem zöld
- só, bors
A szalonnát, húst és a zöldségeket felkockázzuk, a fűszerekkel együtt egy cserépedénybe vagy jénaiba tesszük. Ráöntjük a bort és a paradicsompürét vagy levet, kevés vizet is öntünk hozzá. Az edényt lefedjük, 200 fokon puhára sütjük. Néhányszor nézzünk rá, ha szükséges pótoljuk a vizet. Ha megpuhult vegyük le a fóliát és pirítsuk kicsit.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése